CNLH's Blog

El blog del CNLH

:: Visita de l’alcaldessa i el regidor d’esports a les piscines municipals

Aquest matí a les 9.30 hores ha vingut, en visita no oficial, l’alcaldessa de la ciutat Núria Marín, i el regidor d’esport Antonio Bermudo a les instal·lacions de les piscines municipals. El motiu de la visita era comprovar l’estat de les obres actuals.

Està previst que la piscina interior obri al públic el proper dilluns dia 6 de juliol; cabia la possibilitat d’obrir-la demà dia 1 de juliol, però per motius de seguretat, s’ha ajornat aquesta obertura. Alguns dels cursets que tenien previst el seu inici el dia 1 de juliol es traslladaran temporalment tres dies a les piscines municipals de Sant Feliu fins el proper dilluns (el trasllat es farà gratuitament des de les instal·lacions del CNLH).

A partir de dilluns, s’hauran d’acabar les obres dels vestidors, les façanes, les oficines, l’accessibilitat i l’enllumenat elèctric, moltes de les quals estan en estat molt avançat. Aquesta remodelació pràcticament integral de les piscines municipals de Rosalía de Castro permetran donar una imatge nova, renovada i de qualitat. Els usuaris tindran millor servei i el CNLH podrà gaudir de millors instal·lacions i, per tant, de millors condicions d’entrenament.

Anuncios

junio 30, 2009 - Posted by | General

Aún no hay comentarios.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: